Bezpečnostný projekt

Bezpečnostný projekt určuje zásady spracúvania osobných údajov prevádzkovateľa.


Patri medzi povinné interné predpisy každej spoločnosti. Bezpečnostný  projekt musí byť zhotovený v súlade s bezpečnostnými štandardmi, právnymi predpismi a medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná a to najmä zákonom č 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a vyhlášky Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky zverejnenej pod číslom 164/2013 Z.z. o rozsahu a dokumentácií bezpečnostných opatrení.

Služba zahŕňa:

  • Vypracovanie bezpečnostného projektu vrátane nižšie uvedených náležitostí
  • Všeobecné a úvodné ustanovenia
  • Definícia pojmov pre účely bezpečnostného projektu
  • Hodnotenie a dokumentovanie oblastí
  • Technické opatrenia (fyzickej a nefyzickej povahy)
  • Ochrana pred neoprávneným prístupom
  • Riadenie prístupu oprávnených osôb
  • Ochrana proti škodlivému kódu
  • Sieťová bezpečnosť
  • Likvidácia osobných údajov a dátových nosičov
  • Organizačné opatrenia
  • Personálne opatrenia
  • Vymedzenie zodpovednosti
  • Vedenie zoznamu aktív
  • Riadenie prístupu oprávnených osôb k osobným údajom
  • Organizácia spracúvania osobných údajov
  • Bezpečnostné incidenty
  • Kontrolná činnosť
  • Evidenčné listy uchádzačov o zamestnanie
  • Evidenčné listy informačných systémov

Máte záujem o bezpečnostný projekt? Kontaktujte nás!


Naše referencie:

Vysoko hodnotim kvalitny profesionalny a ustretovy pristup, komplexne poradenstvo a zastresenie vsetkych potrebnych nalezitosti. Stretnutie bolo mozne aj pocas vianocnych sviatkov a vikendov. Kontakt na vas som uz posunula dalej 🙂 Tesim sa na dalsiu spolupracu.

Mgr. Andrea Šípošová Company CEO mA-Mount, spol. s.r.o.

Ocenujem kvalitu poradenstva. Riesili sme prácu v zahranicií a dostali sme odpoved na kazdu otazku, priame jednanie aj cena super. U inych som ocakaval vyssiu uroven – nebudem menovat. Urcite sa na Vas obratim aj v inej veci. (Zdroj: Google Moja Firma)

Stanislav Kubala

Odporucam. Rychle a priame jednanie. (Zdroj: Google Moja Firma)

Jakub Severín