Bezpečnostný projekt

Bezpečnostný projekt určuje zásady spracúvania osobných údajov prevádzkovateľa.


Patri medzi povinné interné predpisy každej spoločnosti. Bezpečnostný  projekt musí byť zhotovený v súlade s bezpečnostnými štandardmi, právnymi predpismi a medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná a to najmä zákonom č 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a vyhlášky Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky zverejnenej pod číslom 164/2013 Z.z. o rozsahu a dokumentácií bezpečnostných opatrení.

Služba zahŕňa:

  • Vypracovanie bezpečnostného projektu vrátane nižšie uvedených náležitostí
  • Všeobecné a úvodné ustanovenia
  • Definícia pojmov pre účely bezpečnostného projektu
  • Hodnotenie a dokumentovanie oblastí
  • Technické opatrenia (fyzickej a nefyzickej povahy)
  • Ochrana pred neoprávneným prístupom
  • Riadenie prístupu oprávnených osôb
  • Ochrana proti škodlivému kódu
  • Sieťová bezpečnosť
  • Likvidácia osobných údajov a dátových nosičov
  • Organizačné opatrenia
  • Personálne opatrenia
  • Vymedzenie zodpovednosti
  • Vedenie zoznamu aktív
  • Riadenie prístupu oprávnených osôb k osobným údajom
  • Organizácia spracúvania osobných údajov
  • Bezpečnostné incidenty
  • Kontrolná činnosť
  • Evidenčné listy uchádzačov o zamestnanie
  • Evidenčné listy informačných systémov

Máte záujem o bezpečnostný projekt? Kontaktujte nás!


Naše referencie:

Este nikdy som nezazil tak profesionalne spravanie, ako u firmy GLOBERG – Accounting. Vdaka nim mam konecne uctovnictvo v poriadku. Ak niecomu nerozumiem, alebo spravia krok, ktory mi nieje jasny, vysvetlia mi to zrozumitelne.

vedenie-uctovnictva
Martin UhrinaCEONONSTOP POTRAVINY

Mozem len odporucit! Flexibilne a ustretove jednanie, ktore nema u nikoho ineho obdobu. Profesionalny pristup, kvalitny a nadstandardny servis!

vedenie-uctovnictva
Erik GiertlCOFFEE TAXI

V mene obcianskeho zdruzenia KASPIAN sa chceme podakovat firme GLOBERG-Accounting za sluzby, ktore nam poskytuje a ulahcuje administrativnu cinnost. Flexibilne reagovali na nase potreby. Komunikacia a nasledny servis prebieha na kvalitnej urovni. Urcite odporucame.

vedenie-uctovnictva
KASPIAN