Prevádzkový poriadok

Prevádzkový poriadok


Je súhrn opatrení na ochranu zdravia zamestnanca a na ochranu verejného zdravia v zariadení, v ktorom existuje riziko. Povinnosť mať vypracovaný prevádzkový poriadok stanovuje zákon č. 355/2007 O ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia. Zákon túto povinnosť prikazuje len niektorým podnikateľom a len na niektorých druhoch prevádzkarne. Prevádzkový poriadok musí byť schválený hygienou, teda od príslušného regionálneho úradu verejného zdravotníctva (podľa miesta). Zavádza a stanovuje pravidlá vyplývajúce zo zákona a zároveň usmerňuje zamestnancov dodržiavať Vaše požiadavky.

Prevádzkový poriadok zahŕňa:

  • Identifikačné údaje prevádzkarne,
  • Identifikačné údaje prevádzkovateľa,
  • Charakteristiku prevádzkarne,
  • Charakter prevádzky,
  • Rozsah činnosti,
  • Dispozičné riešenie,
  • Inžinierske siete a odpady,
  • Personálne zdroje zodpovednosti zamestnancov,
  • Určenie, zavedenie a zachovanie trvalého postupu HACCP,
  • Sanitačný program.

Máte záujem o prevádzkový poriadok? Kontaktujte nás!


Naše referencie:

Vysoko hodnotim kvalitny profesionalny a ustretovy pristup, komplexne poradenstvo a zastresenie vsetkych potrebnych nalezitosti. Stretnutie bolo mozne aj pocas vianocnych sviatkov a vikendov. Kontakt na vas som uz posunula dalej 🙂 Tesim sa na dalsiu spolupracu.

Mgr. Andrea Šípošová Company CEO mA-Mount, spol. s.r.o.

Ocenujem kvalitu poradenstva. Riesili sme prácu v zahranicií a dostali sme odpoved na kazdu otazku, priame jednanie aj cena super. U inych som ocakaval vyssiu uroven – nebudem menovat. Urcite sa na Vas obratim aj v inej veci. (Zdroj: Google Moja Firma)

Stanislav Kubala

Odporucam. Rychle a priame jednanie. (Zdroj: Google Moja Firma)

Jakub Severín