Prevádzkový poriadok

Prevádzkový poriadok


Je súhrn opatrení na ochranu zdravia zamestnanca a na ochranu verejného zdravia v zariadení, v ktorom existuje riziko. Povinnosť mať vypracovaný prevádzkový poriadok stanovuje zákon č. 355/2007 O ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia. Zákon túto povinnosť prikazuje len niektorým podnikateľom a len na niektorých druhoch prevádzkarne. Prevádzkový poriadok musí byť schválený hygienou, teda od príslušného regionálneho úradu verejného zdravotníctva (podľa miesta). Zavádza a stanovuje pravidlá vyplývajúce zo zákona a zároveň usmerňuje zamestnancov dodržiavať Vaše požiadavky.

Prevádzkový poriadok zahŕňa:

  • Identifikačné údaje prevádzkarne,
  • Identifikačné údaje prevádzkovateľa,
  • Charakteristiku prevádzkarne,
  • Charakter prevádzky,
  • Rozsah činnosti,
  • Dispozičné riešenie,
  • Inžinierske siete a odpady,
  • Personálne zdroje zodpovednosti zamestnancov,
  • Určenie, zavedenie a zachovanie trvalého postupu HACCP,
  • Sanitačný program.

Máte záujem o prevádzkový poriadok? Kontaktujte nás!


Naše referencie:

Este nikdy som nezazil tak profesionalne spravanie, ako u firmy GLOBERG – Accounting. Vdaka nim mam konecne uctovnictvo v poriadku. Ak niecomu nerozumiem, alebo spravia krok, ktory mi nieje jasny, vysvetlia mi to zrozumitelne.

vedenie-uctovnictva
Martin UhrinaCEONONSTOP POTRAVINY

Mozem len odporucit! Flexibilne a ustretove jednanie, ktore nema u nikoho ineho obdobu. Profesionalny pristup, kvalitny a nadstandardny servis!

vedenie-uctovnictva
Erik GiertlCOFFEE TAXI

V mene obcianskeho zdruzenia KASPIAN sa chceme podakovat firme GLOBERG-Accounting za sluzby, ktore nam poskytuje a ulahcuje administrativnu cinnost. Flexibilne reagovali na nase potreby. Komunikacia a nasledny servis prebieha na kvalitnej urovni. Urcite odporucame.

vedenie-uctovnictva
KASPIAN